BRONDBY, DENMARK - AUGUST 28: The players of FC Copenhagen celebrate after the goal scored by Andrija Pavlovic during the Danish Alka Superliga match between Brondby IF and FC Copenhagen at Brondby Stadion on August 28, 2016 in Brondby, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

BRONDBY, DENMARK – AUGUST 28: The players of FC Copenhagen celebrate after the goal scored by Andrija Pavlovic during the Danish Alka Superliga match between Brondby IF and FC Copenhagen at Brondby Stadion on August 28, 2016 in Brondby, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

FC København har efterhånden været en særdeles stærk trup for et Superliga-hold at være, og det kunne man se i mandagens reserveholdskamp mod FC Nordsjælland, der bød på flere store profiler.

Det har været et travlt transfervindue for FC København, der har hentet en række profiler som blandt andre Jores Okore, Nicolai Boilesen og Rasmus Falk til en i forvejen bred trup.

Læs også:
FCK vandt kampen om Okore over Superliga-rival: Disse klubber ville have ham

Det betyder, at der er stor kamp om pladserne i FC København, og det kunne man se til mandagens reservekamp mod FC Nordsjælland, hvor FCK’s reservehold lignede et Superliga-hold.

På grund af landsholdspausen var der ikke kamp for førsteholdet i denne weekend, og det gjorde reserveholdet yderligere forstærket af de førsteholdsspillere, der ikke er med deres landshold.

Det er værd at bemærke, at det er folk som Kasper Kusk, Tom Høgli, Mikael Antonsson og Erik Johansson, der alle har fået kampe for deres respektive landshold. Derudover startede Jores Okore på bænken, som i sidste sæson var Premier League-spiller og naturligvis også har været inde omkring det danske landshold.

FC København har på det seneste kvalificeret sig til Champions League-gruppespillet og har generelt leveret nogle stærke præstationer. Ståle Solbakken er også meget tilfreds med holdet.

– Det har været nogle dramatiske kampe, og det er klart, at kampene mod Astra og APOEL har taget meget energi. Det var nogle ‘make or break’-kampe, der var rigtig hårde både fysisk og mentalt, fordi der stod meget på spil, sagde Solbakken til FCK TV for en uge siden.

– Men vi er kommet fantastisk godt igennem, og vi er ubesejrede i ligaen og har spillet god fodbold. Vi kæmper lidt med målscoringen i øjeblikket, men ellers er vi, hvor vi gerne vil være.