I aftes spillede F.C. København kamp mod det slovakiske mandskab, MSK Zilina, for en plads i Champions Leagues 3. kvalifikationsrunde. Det endte dog med et nederlag til københavnerne i gårsdagens kamp, der dog alligevel er videre.

Her ses Federico Santander i kamp om bolden mod en Zilina-spiller. Det er dog ikke ham, som står for skud for kritikken. Foto: Lars Rønbøg 

F.C. København tabte 1-2 til slovakkerne, og særligt én spiller får høvl for det dårlige resultat. Det er profilen Youssef Toutouh. På Twitter væltede det efter kampen med kritiske røster mod den farverige midtbanespiller.

Flere FCK-fans tror, at han i øjeblikket gør oprør mod Ståle Solbakken, der angiveligt ikke vil lade Toutouh forlade klubben.

Mange fans sendte sin vrede mod Toutouh, der frygter, at han spillede dårligt med vilje, for at komme væk.

Nedenfor kan du se en række tweets sendt ind af FCK-fans, der mildest talt ikke er tilfredse med Youssef Toutouhs præstation mod MSK Zilina:

https://twitter.com/martimacho/status/887754118609203202?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Ffooty.dk%2Ffooty-fodbold%2F2017%2F07%2F19%2Ffck-fans-raser-mod-profil-spiller-han-darligt-for-at-blive-solgt%2F