FCK har i denne sæson haft det rigtig svært i superligaen, hvor man lige nu er uden for top 6, og man har 14 point op til ærkerivalerne fra Brøndby. Det har nu fået FCK til at reagere, og første vintersigning bliver til trænerposten, hvor Bård Wiggen bliver hentet ind som assistenttræner. 

Wiggen kommer til at afløse Johan Lange, som har været assistenttræner, siden Brian Priske stoppede i klubben, og Lange vender tilbage som teknisk direktør på fuld tid, mens Mikael Antonsson fortsætter som 2. assistenttræner.

 (Photo by Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images)

“Jeg havde en fantastisk tid, da jeg senest var i København, så jeg ser meget frem til at komme tilbage til både klubben og byen. Jeg kender Ståle og en stor del af staben indgående, og det vil hjælpe mig til at komme hurtigt ind i tingene”, siger Wiggen til klubbens hjemmeside.

“Jeg har været væk fra trænergerningen i lidt tid, men er meget motiveret for at vende tilbage til træningsbanen og gøre, hvad jeg kan for at hjælpe klubben til at opnå sine mål. FCK er Nordens største klub og har en spændende trup og et stærkt sportsligt setup. Det er jeg meget glad for, at jeg snart kommer til at blive en del af.”

Bård Wiggen har tidligere været assistent træner for Ståle Solbakken, i hans første tid som træner i FCK fra 2008 til 2011, hvorefter han skiftede FCK ud med Köln i Tyskland.

FCK har ikke kunnet få tingene til at køre i denne sæson, hvor man blandt andet missede kvalifikationen til Champions League, og senest også måtte se sig slået af Brøndby for første gang i meget lang tid.

Det hænger formentlig også sammen med, at man i sommers solgte to af deres største profiler, nemlig Zanka og Cornelius.