FC København skal være villige til at ligge en god sum penge, hvis de vil have fingrene i det svenske stortalent, Pontus Dahlberg, der i øjeblikket tørner ud for IFK Göteborg.

I FC København lægges en salgsplan for hver enkelt spiller. Det betyder, at når en spiller ankommer til klubben, bliver der sat dato på, hvornår spilleren skal væk fra klubben igen.

For Robin Olsens vedkommende skal han væk fra klubben efter denne sæson. Det betyder samtidigt, at den danske hovedstadsklub skal på jagt efter en ny målmand.

En af de spillere, som man for alvor regner med i Sverige, er den blot 18-årige Pontus Dahlberg. Ham har F.C. København fået nys om, men de er bestemt ikke den eneste klub, der har fået øje på det store målmandstalent.

Pontus Dahlberg er kun 18 år og regnes som et af de helt store målmandstalenter i Europa, og svenske medier har i flere omgange berettet om interesse fra FC København. Hvis FCK har tænkt sig at afgive et bud på Dahlberg, skal Ståle Solbakken imidlertid have den helt tykke tegnebog frem.

Premier League: Fredagens rygtebørs

Den svenske klub kræver nemlig, ifølge GT, et sted mellem 22 og 30 millioner kroner for Pontus Dahlberg, og spørgsmålet er, om den pris er for høj for FC København.

Det er blandt andet den store interesse for Dahlberg, der har medført den høje pris.

– Der er stor interesse fra mange fine klubber. Det er ikke så mærkeligt, da han er den største målmandseksport, som Sverige har, siger Pontus Dahlbergs agent, Per Jonsson, til den svenske avis GT.

Dahlberg selv har i et interview med Fotbollskanalen i september rost den danske klub.

– Det er klart, at det er en rigtig fin klub, som har domineret i Danmark de seneste år og spillet ude i Europa. Det er en rigtig fin klub.