Tidligere på året meddelte FC København på klubbens hjemmeside, at den norske angriber, Julian Kristoffersen, ikke ville blive tilbudt en forlængelse af sin kontrakt, og dermed måtte han tage afsked med klubben denne sommer.

COPENHAGEN, DENMARK – MARCH 01: Youssef Toutouh and Julian Kristoffersen of FC Copenhagen celebrate after scoring their first goal during the Danish Cup DBU Pokalen match match between B93 and FC Copenhagen at Telia Parken Stadium on March 1, 2017 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

I øjeblikket står han uden klub, men det kan muligvis ende med et skifte til Premier League.

Læs også: Chicharito forgyldes – så mange penge kommer han til at tjene i West Ham

Den 20-årige nordmand har nemlig været til prøvetræning i London denne uge, hvor han har trænet med hos West Ham. Han håber nu på, at West Ham bliver så interesserede i ham, at de vil tilbyde en kontrakt til ham. Det skriver Daily Mirror.

Julian Kristoffersen har også været til prøvetræning i Birmingham. På trods af to mål i en træningskamp, lykkedes det ham dog ikke at score en kontrakt for klubben, der spiller i The Championship.

Læs også: 2.600.000.000 kroner: Se ALLE Chelseas angribere siden Abramovich kom til

Den unge angriber fik i alt fire førsteholdskampe for FC København. De to af dem var i DBU Landspokalen, hvor det blev til to mål.

Læs også: Conor McGregor bekender kulør: Se hvilken klub den flabede bokser holder med