Liverpool er i førersædet i jagten på eftertragtet Ajax-stjerne, som har slået igennem i hollandsk fodbold.

Af Lasse D. Drescher

Ajax-profilen Hakim Ziyech rygtes væk fra den hollandske storklub. Der er ifølge det engelske medie DailyStar stor interesse, fra Premier League-storklubben Liverpool. Det tyder på at Liverpool leder efter en ny forstærkning, efter det gik i vasken med Nabil Fekir.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Nabil Fekir var længe i Liverpools søgelys, da de ønskede at hente ham til klubben. Det var også tæt på, ifølge de fleste medier. Men i sidste ende, så har franske Nabil Fekir valgt, at blive hos den franske storklub.

Derfor skal Liverpool ud og finde en ny spiller, hvis de stadig vil forstærke den offensive midtbane, til den kommende sæson. Hakim Ziyech har i 166 kampe formået at lave 57 scoringer og 67 assist, i toppen af hollandsk fodbold.

25-årige Hakim Ziyech har ifølge mediet en frikøbsklausul, som ligger på omkring 135.000.000 kroner. Det meldes som sagt, at Liverpool har stor interesse i Ziyech. Så man må også forvente, at de nøje overvejer muligheden, for at købe Hakim Ziyech fri af sin kontrakt med Ajax.

Dog er der måske alligevel lidt forskel på niveauet, som vi ser hos Hakim Ziyech og Nabil Fekir. Da det alligevel er to forskellige niveauer, som deres klubber spiller på. Der er ingen tvivl om at Hakim Ziyech har været solid i hollandsk fodbold.

Ajax-profilen er eftertragtet

Men der er som nævnt, også bare forskel på niveauet som man ser i hollandsk fodbold og i Ligue 1, hvor Nabil Fekir til dagligt spiller. Daily Star skriver dog samtidig at Liverpool ikke er den eneste klub, som har Hakim Ziyech i søgelyset.

Den italienske storklub AS Roma og den portugisiske klub Benfica, skulle også have den 25-årige Ziyech i kikkerten.

Læs også: Messi til ledelsen: Hent Liverpool-stjernen til Camp Nou!