Efter en rutsjebane-sæson, der fik Liverpool-fansene til at drømme om Premier League-titlen i første halvdel af sæsonen, til at være nervøse over at misse Champions League-pladsen i anden halvdel af sæsonen. De rødes primære mål blev opnået, da man succesfuldt endte på en fjerdeplads og man dermed sikrede sig Champions League-fodbold. 

Jurgen Klopp førte klubben til en fjerdeplads i sin første fulde sæson i Liverpool og Liverpool står nu over for en Champions League-kvalifikation over to kampe i august. Vinder de de to kampe, så skal Liverpool altså være en del af Champions League i denne sæson.

Her er de sidste 5 modstandere Liverpool kan trække…

(Photo by David Blunsden/Action Plus via Getty Images)

5. Steaua Bucharest (Romænien)

Steaua har tilbragt sig i toppen af romæsnk-fodbold i hele deres historie og sluttede den netop afsluttede sæson som nummer to, for andet år i træk, bag Viitorul.

Klubben har fejlet at kvalificere sig til gruppespillet i de sidste tre sæsoner, senest hvor man tabte til Manchester City i sidste sæson.

4. Young Boys (Schweiz)

Young Boys sluttede som nummer to i den schweiziske-liga i sidste sæson, bag FC Basel, der sikrede sig titlen med hele 17 point. Det schweiziske-hold scorede næst flest mål i ligaen (72) og lukkede aller færrest mål ind (44)

Klubben har ikke kvalificeret sig til gruppespillet i de sidste 10 sæsoner, hvor man senest tabte til Borussia Mönchengladbach.

3. Medipol Basaksehir (Tyrkiet) 

Medipol er en af fem Super Lig-hold, der repræsenterer Istanbul og i denne sæson blev man nummer to bag Besiktas med fire point.

2. Nice (Frankrig)

En genforening med det tidligere Liverpool-flop Mario Balotelli kunne blive en realitet, da Nice sluttede på 3. pladsen sidste sæson i Ligue 1.

1. Hoffenheim (Tyskland) 

Efter at have sluttet som nummer 15 i 2015/16-sæsonen, så har Hoffenheim altså taget hele Tyskland med storm, da man sluttede som nummer fire i sidste sæson. Et hold som Liverpool håber at kunne komme uden om.