Rio Ferdinand mener ikke at Arsenal har kvaliteten, i modsætning til mange af de andre store europæiske klubber, som deltager i Champions League-turneringen.

Af Lasse D. Drescher

Rio Ferdinand har i den seneste tid været meget i medierne, med nogle i nogens øjne, kontroversielle udtalelser. Nu er englænderen endnu engag ude og give sin mening, i pressen.

(Photo by Alex Morton - The FA/The FA via Getty Images)

(Photo by Alex Morton – The FA/The FA via Getty Images)

Rio Ferdinand udtaler denne gang, at han ikke mener at Arsenal, har en chance for at vinde Champions League-turneringen i år. Ferdinand mener nemlig, at der er for mange hold, som er bedre end Arsene Wengers mandskab.

Rio Ferdinand udtaler følgende til BT Sport:

“Det er godt at de vinder i Champions League, det giver selvtillid og tro på tingene. Der er bare for meget kvalitet på nogle af de andre hold, i modsætning til Arsenal. De største hold i Champions League-turneringen skal nok nå langt, men jeg mener altså ikke, at Arsenal har kvaliteten til at komme langt nok.”

Arsenal sluttede som ener i deres gruppe, efter at de vandt 1-4 ude mod FC Basel. Dog skal Arsenal også takke Ludogorets for at give Paris Saint-Germain problemer. Ludogorets fik en uafgjort mod PSG, det er også derfor, Arsenal er sluttet på førstepladsen i gruppen.

Læs også: Medie: Chelsea jagter Napoli-stjerne