Fodboldeksperten Rio Ferdinand mener både at Sanchez, og Hazard er fantastiske fodboldspillere. Dog mener Ferdinand at Hazard er et niveau højere.

Af Lasse D. Drescher

Den tidligere Manchester United-stjerne Rio Ferdinand, og nuværende fodboldekspert hos Sky Sports, mener at Arsenals Alexis Sanchez er god, men at Chelseas Eden Hazard i sidste ende er bedst.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Både Sanchez og Hazard har spillet fantastisk i den nuværende Premier League-sæson. Hazard er kommet tilbage fra en gråzone, som han havde sammen med hele Chelsea-holdet i sidste sæson. Sanchez fortsætter bare hvor han slap, og bliver samtidig ved med at udvikle sig.

Rio Ferdinand udtaler følgende til Dailystar:

“Sanchez er uden tvivl en af de beste i Premier League. Hazard har modtaget nogle slag, specielt ovenpå sidste sæsons resultater, og slutplacering. Begge spillere hiver sejrene hjem, for deres Premier League-klubber, men i min optik er Hazard lige et niveau højere end Alexis er.”

Både Arsenal og Chelsea er startet fantastisk ud, og derfor bliver det spændende og følge udviklingen, og se om de to storklubber kan fortsætte stimen, eller om en af klubberne snubler, og derfor ryger bagefter.

Læs også: Medie: United vil have fat i Torino-stjerne