Tidligere Manchester United forsvarsspiller, Rio Ferdinand, er overbevist om, at klubbens nyindkøb ikke er sig selv efter skiftet til Old Trafford i vinters. 

AF KRISTIAN PARIS

 

United tabte desværre 2-1 i mod Sevilla i sekstendelsfinalen i går, tirsdag. To hurtige mål fra den nyindskiftede Sevilla angriber, Wissam Ben Yedder, sikrede spaniernes sejr over den legendarisek engelske klub.

Romelu Lukaku, der var Uniteds farligste mand i går, kunne ikke stille det store op i kampen, der er kulminationen på adskillge dårlige hjemmebanekampe i denne sæson. I går mødte de altså La Ligas nummer fem på hjemmebane, på selveste Old Trafford, og det er sjældent, at sådan en kamp ikke ender i favør til englænderne.

Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Sanchez var ikke god i kampen i går. Ja, faktisk har det været særdeles svært for den hårdtarbejdende chilener at slå igennem siden han som sagt skiftede Arsenal ud med Man United i vinters.

Den tidligere United veteran, Rio Ferdinand, så og kommenterede kampen og han udtalte sig til BT Sport på følgende måde:

“Sanchez, som den ene, ligner bare en skygge af den spiller han en gang var. Da han var i Arsenal var han den spiller som alle kiggede efter for at få inspiration.Nu synes jeg han ligner en komplet fremmed person. Når man kommer til et nyt hold og skal spille sig på, betyder det ikke at man mister alle sine talenter. Men sådan synes jeg det ser ud i øjeblikket, og på en måde har jeg lidt ondt af ham. ” forklarede den tidligere engelske landsholdsspiller til avisen.

Nogle United fans er efter nederlaget i går begyndt at sætte spørgsmålstegn ved spillerens evner ud fra de sidste par præstationer . Næste gang Sanchez kan gør uret til ret er i midtugen, hovr klubben møder Brighton i kvartfinalerne i den engelske pokalturneirng, FA Cuppen.