Ferguson og United er gået glip af en del. Blandt andet fordi Moura tidligere på ugen var med til at vinde hele 3-0 over netop United. Og så på deres hjemmebane, Old Trafford. Rent faktisk scorede brasilianeren hele 2 kasser og var dermed en af hovedårsagerne til, at London holdet nu er ubesejret i sæsonen indtil videre.

Ferguson ærgrer sig

“I slutningen af min tid i United var vi på jagt efter Moura. Han var en meget talentfuld kantspiller, der dengang stadig spillede i hjemlandet. I klubben Sao Paulo i Brasilien. ” Har Ferguson skrevet i sin egen bog. Mirror har bragt citatet.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

“Vi tilbød hele 240 millioner kroner for ham. Det var dog ikke nok, eftersom det efterfølgende viste sig, at PSG havde budt 300 millioner for spilleren. Det endte dog med, at de franske mestre hentede ham for hele 450 millioner kroner. ” fortsatte Ferguson, der den dag i dag måske ærgrer sig en del.

Foto: Ben Radford /Allsport

Lucas scorede også to gange i Pochettinos 3-1 sejr over Fulham tidligere på måneden. Modsat har United haft store problemer med at komme i gang med sæsonen.

Den eneste sejr de har fået er en nervøs en af slagsen. I sæsonens åbningskamp vandt de knebent over Leicester med 2-1. Derefter tabte Ferguson s drenge 3-2 til Brighton og nu også mod Tottenham. I næste weekend har de mulighed for at lave om den stime, eftersom de møder Burnley.