Den tidligere Manchester United-træner Sir Alex Ferguson er imponeret over den måde man leder og kører den tyske fodboldklub Bayern München på. Det skriver Goal.com i dagens avis. Han håber, at hans tidligere klub, The Red Devils, som de også kaldes, måske vil tage det til sig.
 
Siden Ferguson i 2013 lod sig pensionere har United kæmpet for at opretholde samme niveau. De har ikke vundet Premier League siden og ikke  været i nærheden af noget internantionalt sølvtøj. Flere trænere har forsøgt, men ligelidt har det hjulpet. Nu skulle man måske kigge øst på. Sydøst. I Bayern i Tyskland. De har vundet Bundesligaen de sidste syv sæsoner. Inklusiv denne sæson. Imponerende. Men hvordan gør de så?

Bliver United nogensinde det nye Bayern?

United finished sixth in 2018-19 as they missed out on Champions Leaguequalification, while the Red Devils are still searching for a director of football to assist manager Ole Gunnar Solskjaer. Bayern er kendetegnet ved et stort og gennemskueligt hierarki. Og det kan så være godt og dårligt. Overordnet er klubben ledet af præsident Uli Hoeness og formand Karl-Heinz Rummenigge.
 
Ferguson siger: “Tidligere spillere er inde over ledelsen i klubben. Og Hoeness og Rummenigge gør et godt stykke arbejde. De gør det på den rigtige måde og bliver ved med at vinde trofæet i Tyskland. Imponerende. Og måske er det sådan man skal gøre det. Gøre det tydeligere hvem der har ansvaret og handle derefter. Jeg ved det ikke men det fungerer. Og jeg håber snart vi skal til at løfte trofæer igen på Old Trafford. Det skal nok gå.”