Nu er ventetiden snart ovre, og den officielle udgivelsesdato er blevet bekræftet. Torsdag den 29 September lander FIFA 17 i de danske butikker. Hvis du er i tvivl om hvorfor du skal købe det nye FIFA, kommer her en lille teaser.

Nyt gamemode, The Journey: The Journey er et FIFA 17 story mode, hvor du styrer den unge talentfulde Alex Hunter gennem hans fodboldkarriere. Han starter som helt lille, og det er så dit job at styre ham og gøre ham til en bedre fodboldspiller. Du skal blandt andet vælge hans position, skrive under på en kontrakt, deltage i interviews og tage stilling til dilemmaer som rigtige fodbodspiller møder i deres liv.

Nyt Ultimate Team gamemode, FUT Champions:

I FUT Champions spiller du onlineturneringer om større premier en nogensinde. Du kan spille en daglig knockout-turnering og hvis du vinder den, vil du modtage premier og kvalificere dig til Weekendligaen. Der vil være sjove og udfordrende adgangskrav til dit hold, mht. kemi, nationaliteter og rating. Jo flere kampe du vinder, desto højere rang får du i weekendligaen, og dermed vider du større premier.
Hvis du allerede ligger i toppen i Onlinesæsoner, har du sikret dig automatisk kvalifikation til den eftertragtede weekendliga.

Nyt Ultimate Team gamemode, Squad Building Challenges.

I Squad Building Challenges, skal du bygge et hold for at vinde premier. Det hold skal selvfølgelig opfylde strenge krav, mht. rating, kemi, liga og andet. Du bruger selvfølgelig dine egne coins på holdet. Hvis du bygger dit hold, og det opfylder alle kriterierne, kan du veksle alle dine spillere til en premie. Det kan både være en unik spiller der kun kan fås ved at klare Squad Building Challenges, eller det kan være pakker eller coins. Hver en challenge er en del af en gruppe på fire challenges, og hvs du klarer alle fire i gruppen, venter endnu større premier.