Det er sjældent set i den virkelige verden, at man scorer direkte på hjørnespark. Faktisk sker det stort set aldrig, men man kan dog finde glimrende eksempler på, at det ikke er umuligt – det viser en hurtigt youtube-søgning. I computerspillet FIFA 17 er det mega let at score på den måde…. 

Af David Paris 

Som de fleste er klar over, så tillader fantasiverdenen altid det umulige. I spil, på tv og i bøgerne sker der altid, hvad man ønsker der skal ske, og alt er muligt. Det er fodboldspillet FIFA 17 et godt eksempel på. Vi vil nemlig lære dig at score direkte på hjørnespark – hver gang! Dette selvom det er stort set umuligt i den virkelige verden.

I fire skridt guider vi dig gennem sin første scoring direkte på hjørnespark i FIFA 17 og vi lover dig mål næsten hver gang du har hjørne.

Alle billeder fra givemesport.com 

1: Første skridt – vælg den rigtige spiller

Du er nødt til at vælge en spiller, der har en høj rating i CRV, som står for curving – altså den egenskab, der handler om at skrue bolden. Derudover skal du sørge for vælge en spiller, der kan slå et indad-skruet hjørnespark. Altså en højrebenet i venstre side og en venstrebenet i højre side.

I situationen nedenfor, er det mest optimale valg Manchester United-spilleren Paul Pogba.

2: Andet skridt – sigt ordentligt

For at kunne score direkte på hjørnespark, er det vigtigt, at du bruger den nye sigte-funktion i FIFA 17. Som vist på billedet nedenfor skal den lille gule ring, der viser, hvor bolden vil lande, være lige bag ved bagerste stolpe på modstanderens mål.

3: Tredje skridt – styrken på sparket

Du har brug for fuld styrke i skuddet, som vist på billedet nedenfor.

4: Fjerde skridt – skrue bolden manuelt

Den vigtigste del – skru bolden. Brug venstre analogpind til at skrue bolden mod modstanderens mål så meget du kan.

Hvis du udfører alle fire skridt til perfektion lover vi dig, at det nok skal lykkedes. Tror du os ikke, så se Jee92Editions video nedenfor: