FIFA er verdens største og mest populære fodboldspil på konsol. Derfor er der naturligvis en masse diskussioner omkring spillet og spillernes rating deri. Snart kommer det nye spil – FIFA 17. Release-datoen er eftersigende på et tidspunkt i september og der er lagt op til store ændringer. 

Af David Paris

2015-16-sæsonen er netop færdigspillet og der har været nogen vilde og overraskende præstationer, mens flere spillere – og klubber – fælt har skuffet de mange håbefulde fans og medier. De præstationer, hvad enten det er de dårlige eller de gode, skal naturligvis påvirke spillernes ratings, også kaldet TOT, i det nye FIFA-spil.

Derfor har vi, med inspiration fra mediet FIFA17news, fundet ti spillere, som vi synes skal have en meget meget mindre TOT i FIFA 17.

Har du forslag til ændringer eller er du blot uenig i vores liste, er du velkommen til at sende en mail eller kommentere i kommentarfeltet på facebook.

Eden Hazard

STOKE ON TRENT, ENGLAND - NOVEMBER 07: Eden Hazard of Chelsea reacts during the Barclays Premier League match between Stoke City and Chelsea at Britannia Stadium on November 7, 2015 in Stoke on Trent, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Da 2015-16-sæsonen startede lignede Eden Hazard manden der skulle føre Chelsea til deres anden mesterskab i træk. Det blev dog ikke tilfældet og sæsonen endte med en skuffende 10. plads og derfor intet europæisk fodbold i næste sæson. Den belgiske fløjspiller lavede sølle fem mål, og det må være den væsentligste årsag til at hans TOT i FIFA 17 skal markant nedsættes.

FIFA 16-TOT: 89

FIFA 17-TOT: 87

Ændring: -2

Nicklas Bendtner

EINDHOVEN, NETHERLANDS - NOVEMBER 03: Nicklas Bendtner of VfL Wolfsburg takes a shot at goal during the UEFA Champions League match between PSV Eindhoven and VfL Wolfsburg at the Philips Stadion on November 3, 2015 in Eindhoven, Netherlands. (Photo by Harry Engels - UEFA/UEFA via Getty Images)

Den altid arrogante Nicklas Bendtner er de seneste år blevet verdenskendt for sin primadonna-attitude og for altid at komme for sent til træning. Denne sæson har været ingen undtagelse. Angriberen har stort set ikke spillet i et år for klubben Wolfsburg, der til daglig gør sig i den tyske Bundesliga. Det er den primære årsag til Bendtners TOT-ændring. Dog skal det lige siges, at vi her på redaktionen elsker ‘Lord Bendtner’ og vi håber at du ikke tager det personligt.

FIFA 16-TOT: 75

FIFA 17-TOT: 70

Ændring: -5

Paulinho

(160405) - - SAITAMA, April 5, 2016 () - - Paulinho (L) of China's Guangzhou Evergrandtaobao reacts during the AFC Champions League Group H football match against Japan's Urawa Red Diamonds in Saitama, Japan, April 5, 2016. (Xinhua/Liu Dawei)

Lige nu findes Paulinho ikke i FIFA 16, fordi brasilianeren lige nu spiller i den kinesiske liga, og den er ikke inkluderet i FIFA – endnu. For FIFA har planer om at tage en række nye ligaer med i FIFA 17, herunder den kinesiske og derfor kommer Paulinho, såfremt han stadig spiller i Kina, med i FIFA igen. Han sidste FIFA-rating var 80, men den synes vi skal være mindre. Grunden er dårlige præstationer og overraskende manglende spilletid i Asien.

FIFA 15-TOT: 80

FIFA 17-TOT: 75

Ændring: -5

Brug piletasterne herunder hvis du vil videre til næste side