De seneste år har FIFA-spilserien udviklet sig gevaldigt og er i dag det mest populære konsol-spil, hvis der skal spilles fodbold på tv-skærmen. EA Sports, der producerer spillet, har sørget for at tilføre et helt nyt styresystem og både karriere-delen, onlinemoden og Be a Pro-muligheder er blevet væsentligt forbedret i de seneste par spil.

Med hensyn til ligaer for klub synes vi dog, at det halter lidt. De seneste par har den bedste argentinske fodboldrække, sammen med blandt andet Colombias, Japans og Koreas, klaret cuttet og i dag kan man spille med f.eks. en af de bedste koreanske klubber Jeonbuk Hyundai Motors.

Med inspiration fra det Redbull.com giver vi dig her fem ligaer, som vi rigtig gerne vil have i FIFA 18, der kommer til efteråret.

Af David Paris 

Chinese Super League

Lige da man troede, at lønninger, transferbeløb og vanvittige trænere ikke kunne blive meget vildere dukker den bedste kinesiske fodboldrække op. 445 millioner kroner for den brasilianske fodboldspiller Oscar, der primært sad på bænken i Chelsea. Oven i det får han så 3,5 millioner kroner i løn om ugen. Derudover er det værd at nævne 33-årige Hulk, hvis transfersum er 625 millioner kroner og en ugeløn på 5,4 millioner kroner. Der er simpelthen ingen grund til ikke at have Chinese Super League med i det nye FIFA spil. De har de nødvendige fodboldstjerner, de har pengene og så har de ambitionen om at ville frem i verden.

Campeonato Brasileiro (Brazilian Football League)

Egentlig burde den bedste brasilianske række ikke være med listen, da den optræder i FIFA 17. Problemet er dog bare, at EA Sports, der er producenten bag spillet, ikke har licensen til alle holdene og der mangler derfor en del unge, talentfulde og værdifulde fodboldspillere i spillet. Vi krydser fingrene for, at EA Sports får gjort, hvad der skal gøres for kunne have alle de brasilianske hold og vi glæder os til at kunne købe alle de brasilianske talenter i Karriere-delen i FIFA 18.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side