Sæsonen slutter for de flestes vedkommende i denne weekend, og det betyder, at vi kan se frem til omkring tre måneder uden regelmæssig fodbold i stuerne i weekenderne. Det betyder, at der ligger en nye sæson og lurer ude i fremtiden, og alle ved, at en ny sæson betyder et nyt FIFA spil. Læs vores overvejelser her: 

AF KRISTIAN PARIS 

STRAFFESPARK

Reus FIFA

FIFA 17s store udfordring var det helt nye dødboldssystem med hjørnespark, frispar og straffespark, der gennemgik store ændringer, der førte til en højere sværhedsgrad. At score på et hjørnespark eller frispark blevet betydeligt sværere – næsten umuligt faktisk.

Men det værste har dog været straffesparkene. Det nye system til det er nok FIFA 17s største fejl: elendigt sigtekorn, lige så dårlige keepere, bugs og diverse andre fejl og mangler.

Derfor FIFA: Gør noget ved straffesparkssytemet!

Fokuser på andre ligaer end Premier League.

kn

Ok EA, vi ved godt I har en lukrativ aftale med Premier League, men måske er det nu tid til at kigge andetsteds hen? Måske resten af Europa… eller uden for?

Vi vil elske, at se andre ligaer i det nye FIFA spil, der udkommer efter sommerferien. Fx indeholder spillet hele 20 stadions i Premier League modsat kun to i Frankrig, to i Italien og tre i Spanien.

EA bliver nødt til at fokusere mindre på Premier League, der har været centrum de sidste to år, og kigge rundt i de andre store ligaer i Europa.

Forny karriere-mode

k,

Karriere-mode har altid været en af FIFA største spillemåder, men på det seneste er det blevet overhalet af muligheden for at spille Ultimate Team og resultatet heraf er naturligt: FIFA fokuserer ikke lige så meget på denne del mere, som de gjorde før i tiden.

EA har dog prøver på bedste måde de seneste år: man kan lave sin egen karakter, kigge på spilleregenskaber, men det ikke rigtig været nok.

Derfor FIFA: Invester noget mere i karriere mode, så det igen kan blive attraktiv at lave en karriere med sit yndlingshold og føre det til tops.