Selvom det stadig er 2019 er diverse spilproducenter rundt omkring i verden allerede i gang med at forberede sig til næste sæson.

I takt med, at fodboldsæsonen er ved at gå på hæld, er vi også ved at vende os til at spille FIFA 20 – i stedet for FIFA 19.

Det meget populære spil bliver hvert år forbedret med opdateret spillere og nye features. Dette års udgave er ingen undtagelse. Her er vores forslag til de spillere, der kan blive inkluderet under kategorien ‘Legender’.

Cafu – Højre Back

Ronaldo, Ronaldinho, Roberto Carlos og Rivaldo fik alle kort i det sidste års spil. Den eneste der manglede i FIFA 19 var Cafu. Derfor håber vi på, at EA Sports har gjort plads til den brasilianske højre back.

Han var jo blandt andet med til at vinde VM for sit land tilbage i 2002.


Kaka – Central midtbane

Ballon d’Or vinderen fra 2007 blevet meget overraskende ikke tildelt et legende kort i FIFA 19. Derfor skal han selvfølgelig med i FIFA 20.

Kaka har alt man ønsker sig en midtbanespiller skal have. Han arbejder benhårdt begge veje, kan bruge begge ben og er også hurtig med og uden bold. Vi forstår godt han engang var verdens bedste til fodbold.

Han har vundet titler i Serie A og La Liga for storklubber som AC Milan og Real Madrid. Han står også noteret for en sejr i Champions League.


David Beckham – Højre kant

En af de få spillere, der efter sin karriere formåede at etablere sit brand og navn som en kendis. Måske derfor har vi lidt glemt, hvor god til fodbold han egentlig var.

Han var eminent god til at sparke frispark og derudover var han også sindssyg god til at slå indlæg ind i angriberens pande.

Han største triumf var vel nok the treble med Man U tilbage i 1999. Og netop derfor fortjener han at være med i FIFA 20s legender.

Didier Drogba – Angriber

Blot det at sige hans navn kan få det til at løbe koldt ned af ryggen på de fleste forsvarsspilleren. Drogba var en angriber, der kunne afgøre en hvilken som helst kamp på egen hånd.

Han vandt hele fire PL-titler med Chelsea og dertil lavede han hele 164 mål. Alle vil elske at se ham som legende i FIFA 20 til efteråret.