Fiorentina-stjernen Federico Bernardeschi rygtes væk fra klubben. Den 23-årige italiener har spillet godt, på det seneste og rygtes derfor mod nye klubber.

Af Lasse D. Drescher

Den 23-årige italiener, Federico Bernardeschi, rygtes væk fra Serie A-klubben Fiorentina. Fiorentina-stjernen rygtes både til andre italienske klubber, og en enkelt stor engelsk klub. Det er på baggrund af mange flotte præstiationer, at Bernardeschi nu rygtes til større destinationer.

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Calciomercato skriver at Juventus, Inter, AC Milan alle vil have fat i den italienske winger. Premier League-klubben Chelsea, vil formentlig også give det et godt forsøg, ifølge det italienske medie. Den velspillende italiener har en frikøbsklausul, som klubberne bliver nødt til at bryde, hvis de ønsker at hente Bernardeschi væk fra Fiorentina.

Frikøbsklausulen lyder ifølge Calciomercato på omkring 520.000.000 kroner. Det er altså mange penge, men det forventes at Chelsea og Juventus har dem. Samtidig med at man forvetner at de to Milan-klubber også har dem, eftersom at de er blevet overtaget af kinesere.

Læs også: Manchester United-stjerne kan skifte til Kina i denne måned