Med U20-VM semifinalen lige om hjørnet, er det ved at være på tide, at tage et kig på nogle af de største spillere på ungdomslandsholdene. 

AF KRISTIAN PARIS

Dominic Solanke

FBL-U20-WC-2017-ENG-MEX

En af slutrundes mest fascinerende spillere er den engelske angriber Dominic Solanke, hvis lovende karriere i Chelsea i den grad har taget form over de sidste to sæsoner.

Efter et succesfuldt udleje ophold i hollandske Vitesse i forgange sæson, er det måske efter sommerferien vi endelig ser den store angriber på holdkammerat hos de engelske mestre.

Solanke har bidraget til landsholdet med  to mål og en ‘kampens spiller’ pris, og andre præstationer har ført England til semifinalen efter sejr i kvartfinalen over Mexico. .

Rodrigo Betancur

FBL-U20-URU-VEN

En af de største navne til det her VM er den urugyanske midtbanespiller Rodrigo Betancur, der skifter til de italienske mestre og Champions League finalister Juventus denne sommer for omkring 70 millioner.

En spiller, der også bliver sammenlignet en del med Chelseas evige defensive klippe Nemanja Matic og den tidligere Juventus spiller Paul Pogba. Han derudover over 50 senior kampe for den argentinske klub Boca Juniors.

Ligesom Solanke har Betancur spillet en væsentlig rolle i landsholdet vej til semifinalen.

Josh Sargent

FBL-CONCACAF-U17-MEX-USA-FINAL

17-årige Josh Sargent har overrasket alt og alle ved denne slutrunde. Sargent er den femte yngste spiller i turneringen og den dynamiske angriber og har imponerer sindssygt for USA i denne slutrunde med fire mål i fem kampe.

Adskillige amerikanske medier hævder, at det unge talent allerede nu har skrevet kontrakt med den tyske klub Werder Bremen, og skifter sker når spilleren fylder 18 næste februar.

Adalberto Peñaranda

FBL-U20-WC-2017-VEN-USA

Endnu en sydamerikaner på listen. Unge Penaranda spiller som kantspiller på landsholdet i Venezuela og hos sin tidligere arbejdsgiver Malaga, hvorfra han var udlejet til at den engelske klub Watford.

Men lejeopholdet i La Liga var måske en smule spild af tid, eftersom Penaranda kun spillede tre gange for spanierne. Men under VM shiner han. Han scorede nemlig to gange  i Venezuelas kvartfinale opgør mod USA. Hold øje med ham drenge…