F.C. København fik et point med hjem fra Aarhus, da der søndag aften var fløjtet op til kamp mellem værterne fra AGF og det gæstende FCK-hold.

AARHUS, DENMARK – AUGUST 19: Viktor Fischer of FC Copenhagen celebrates after scoring their first goal during the Danish Superliga match between AGF Aarhus and FC Copenhagen at Ceres Park on August 19, 2018 in Aarhus, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Kampen bød blandt andet på et brændt straffespark efter blot 11 minutters spil. Normalvist er det Viktor Fischer, som sparker straffe hos FCK-mandskabet, men således var det ikke denne søndag.

Den tidligere Ajax- og Middlesbrough-spiller overlod bolden til sin holdkammerat, Kenan Kodro, og det var ikke en situation, som træner Ståle Solbakken var særlig tilfreds med.

Straffesparket blev da også brændt, og det ærgrer Viktor Fischer, som stod for den forløsende udligning i det 92. minut til resultatet 1-1.

Forinden udligningen, havde Jens Stage bragt værterne foran efter 34 minutters spil.

Da han blev adspurgt om straffesparkssituationen, svarede Fischer således:

– Så du gav ham (Kodro, red.) bare bolden og sagde ’Den tager du’?

– Ja, det gjorde jeg, det gjorde jeg. Det gjorde jeg. Altså, øh… ja, nu gider jeg fandeme ikke snakke mere om det skide straffespark, sagde Fischer, og på et splitsekund forvandlede det sædvanlige kække smil sig til en alvorlig grimasse.

Med det ene point i Aarhus, er F.C. København i øjeblikket placeret på en foreløbig førsteplads. I aften spiller rækkens nummer to, AaB, ude mod Horsens, og kan potentielt ende på førstepladsen, når denne runde er færdigspillet.