Flere klubber har nu meldt sin interesse i en af de største spillere i den franske liga. Det bliver ikke billigt. 

AF KRISTIAN PARIS

Flere Premier League klubber deriblandt Chelsea, Arsenal og Liverpool, er i følge flere medier interesseret i at hente en af Ligue 1s største profiler i denne sæson.
Det drejer sig om spilleren, der nu er anslået til 900 millioner, Thomas Lemar, der i øjeblikket spiller for Monaco.

Det er eftersigende i sær Arsenal og Liverpool, der er mest interesseret i spilleren, der så sent som i sommers var interesseret i spilleren. Eftersigende prøvede The Gunners at hente kantspilleren for vanvittige 920 millioner på transfervinduets sidste dag.
Han kan formentlig fungere som den perfekte afløser, hvis klubben ikke skulle være i stand til at beholde Alexis Sanchez.

(Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Monaco vil kræve i omegnen af 900 millioner – det beløb som Arsenal tilbød i sommers – for Lemar, der dog tidligere har afsløret, at skifte den franske rigmandsstat ud med den britiske hovedstad.

Monaco havde faktisk accepteret buddet, men Lemar nægtede at forlade klubben. Nok fordi han ville være sikker på spilletid i den kommende sæson, eftersom VM i Rusland er lige om hjørnet.

Lemars kontrakt med Ligue 1 klubben løber indtil 2020, og formentlig vil han vente til sommer før han skifter væk fra klubben. Monaco er nemlig allerede røget ud af Champions League, ligesom de nok heller ikke komme til at forsvare deres mesterskabstitel overfor den anden franske gigant, PSG.

PSG, der i denne sæson, ser mere frygtindgydende ud end nogensinde før. De har nemlig både Kylain Mbappe på holdet og superstjernen Neymar.

Goal.com skriver, at Chelsea vil være interesseret i at forstærke deres offensiv i det kommende transfervindue, efter de ikke fik hentet Fernando Llorente denne sommer – han valgte Tottenham fremfor Chelsea for omkring 150 millioner kroner.