Den senegaliseske angriber er kommet tilbage til Liverpool fra internationale landskampe for hjemlandet Senegal, med endnu en overanstrengelses skade og det er noget, der bekymrer Liverpool-træner Jurgen Klopp, da det netop var en overanstrengelses-skade, der holdte Mane ude af fem kampe i oktober måned. 
Af David Paris 
Liverpool-træner Jurgen Klopp indrømmer over for det engelske medie Goal.com, at det er en stor bekymring og noget der fylder meget i Merseyside-klubben, at Sadio Mane endnu en gang er skadet. Ingen ved helt, hvad der er galt med den offensive midtbanespiller eller angriber, men flere troværdige medier, blandt andet Goal.com og The Telegraph melder om, at det formentligt enten er overanstrengelse eller en forstrækning der gør, at Mane har så ondt, at han ikke kan spille fodbold for tiden.

Mane har været ude med netop sådan en skade i det meste af oktober og af den grund, blev han sendt tilbage til England i går for at tage det roligt. Det skulle angiveligt været beskeden fra fysioterapeuterne tilknyttet til det senegaliseske landshold.

 (Photo by Jan Kruger/Getty Images for Premier League)

 

Senegal har allerede kvalificeret sig til VM og gjorde det endegyldigt med sejren over Sydafrika med 2-0 i sidste uge. Klopp siger følgende om Mane-situationen: “Først og fremmest må jeg sige tillykke til Senegal med kvalifikationen til VM. Det er fantastiske nyt for alle spillerne og landet som helhed.”

“Træneren og hans spillere har gjort et fantastisk stykke arbejde og jeg er sikker på, at vi ser dem gøre væsen af sig til VM-slutrunden i Rusland næste sommer. Personligt er det ærgerligt, at den igen er gal for Mane. Han betyder meget for os og for fansene. Nu må vi se,  vi må bare håbe på det bedste. Om han bliver klar til næste kampe er usikkert, men vi vil gøre hvad vi kan, for vi kan altid bruge hans kvaliteter.”