Fredag spillede PSG endnu en gang en kamp i Ligue 1. Men det var ikke en hvilken som helst kamp. Faktisk betød kampen, at den tidligere Borussia Dortmund-træner Thomas Tuchel satte en ny rekord. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Den tyske træner Thomas Tuchel, der blev ny træner for den franske hovedstadsklub i sommerpausen har slået en ny klubrekord. Med sejren på 4-0 mod Saint-Etienne skrev han nemlig sig ind i historiebøgerne. Det var nemlig hans sjette sejr i træk. Og det har ingen PSG-trænere formået før ham. Imponerende af tyskeren, der dog råder over stjerner som Kylian Mbappe, Neymar, Angel Di Maria og Edison Cavani

Fredagens tre point betyder også at PSG har maksimum point og derfor klart fører den bedste franske liga. En liga, som de vandt sidste sæson, og derfor skal de forsøge at gøre kunsten efter i den igangværende.

Udover sejren over Saint-Etienne har Thomas Tuchel og co. også slået Caen, Guingamp Angers, Nimes og udraderet titelapsiranterne fra Monaco med i 4-0 i Trophee des Champions. Før Tuchel var det Carlo Ancelotti, der havde rekorden for fleste sejre i træk. 5 af slagsen i 2011-sæsonen. Og nu gælder det så Europa.

Tirsdag står den på Champions League. Tuchels mænd rejser til England for at møde Liverpool i den første Champions League-kamp i den nye sæson. Og de er kommet i den sværeste gruppe af dem alle. Udover Liverpool skal PSG bide skeer med Napoli og Røde Stjerne.

På papiret er Liverpool og PSG seedet til at gå videre. Men man ved andre og Napoli har vist sig som uhyre effektive i Europa.