Den brasilianske fodboldspiller Kaká har haft en stor karriere, hvor han har været en kæmpe profil hos AC Milan og Real Madrid. Brasilianeren fortæller dog om hvor tæt han egentlig var, på at skrive under med Premier League-storklub i 2009.

Af Lasse D. Drescher

Tilbage i 2009 var der en kæmpe handlen under opsejling imellem Manchester City og AC Milan. Det omhandlede den nu 35-årige brasilianske midtbanespiller Kaká, som kunne have blevet solgt til Manchester City.  for omkring 100 millioner euro.

(Photo by Claudio Villa/Getty Images)

Det var dog ikke et skifte som blev til noget, da Kaká følte sig mere sikker hos Serie A-giganten.

Kaká udtaler følgende til FourfourTwo:

“I sidste ende var det eneste der manglede bare min underskrift. Manchester City var mere eller mindre overbeviste om at jeg ville underskrive. Jeg fik tilbudt så mange penge, at det næsten var for godt til at være sandt. Jeg ville få en meget større løn end hos AC Milan.

Derefter begyndte jeg at tænke på hvordan det mon er at spille i Premier League. Og hvordan mit liv ville blive, og hvordan min familie ville have det med at flytte til England. Jeg fik tænkt over det i nogle dage, og nåede i sidste ende frem til at jeg ville blive hos Milan. Da jeg allerede befandt mig hos en af de største klubber i verden, og jeg havde det godt.”

Den nu 35-årige brasilianer Kaká har som mere eller mindre alle ved, været en af verdens absolut bedste fodboldspillere. Kaká startede karrieren i hjemlandet, og senere så vi den brasilianske midtbanespiller optræde for nogle af europas største klub.

Kaká slog igennem hos Sao Paulo slog da han spillede for mandskabet i perioden 2001 til 2003. I 2003 gik turen så til AC Milan, hvor Kaká spillede frem til 2009, hvor han så skiftede til den spanske storklub Real Madrid.

Kaká formåede at spille omkring 193 kampe for AC Milan, og i tiden hos Real Madrid blev det til 85 kampe.

Læs også: Bayern München-træner fundet: Tidligere FC Barcelona-træner er manden Bayern ønsker