En ny eftersøgning efter fodboldspilleren Emiliano Sala. Det står klart, efter det lykkedes at samle over 300.000 euro – ca. 2 millioner danske kroner – sammen.

Indsamlingen blev startet af Sport Cover, som er et agentfirma, Sala’s agent, Meissa N’Diaye, stiftede. Sport Cover har selv givet 20.000 euro til indsamlingen.

En række spillere har gravet dybt i deres lommer, for at støtte indsamlingen, der hedder #NoDejenDeBuscar – ’stop ikke med at søge’ på dansk – og modtagelsen har været intet mindre end imponerende.

Flere spillere fra den franske klub, Nantes, som Emiliano Sala spillede for, inden han blev solgt til Cardiff, har også været med til at hjælpe indsamlingen godt på vej.

Paris Saint-Germain makkerparret, Kylian Mbappé og Adrien Rabiot, har til sammen doneret over 55.000 euro. Dette har hjulpet til, at der er blevet indsamlet over 300.000 euro.

Ifølge The Mirror, som har skrevet på indsamlingens hjemmeside, er efterforskningen øjeblikket sat i gang igen.

– Indsamlingen, som blev sat i gang fredag aften, har gjort, at Emiliano Salas pårørende igen kan fortsætte efterforskningen efter den forsvundne spiller. To både fortsætter efterforskningen, melder den engelske avis.

En grundig efterforskning blev igangsat af Guernsey Police mandag formiddag, men blev afblæst igen torsdag, da der ikke havde været spor efter hverken Emiliano Sala, piloten eller flyet.

Du kan selv støtte indsamlingen her.