Hvad laver spillere som Petr Cech og Xavi når de ikke suser rundt på grønsværen? Blandt profferne er det normalt meget populært med Golf eller computerspil. Vi kigger på en række spillere med mere opsigtsvækkende passioner uden for kridtstregerne.

Af: Thomas Burchardt

Petr Cech er en ferm herre på trommer (Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

Petr Cech er en ferm herre på trommer (Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

Joe Allen – Landbrug

Når Joe Allen ikke tørner ud for Liverpool FC, bruger han sin tid sammen med hans familie og deres hønsegård. Allen Har tidligere været på forsiden af “Chicken & Egg magazine” i det nordøstengelske sammen med sin familie.

Petr Cech – Trommeslager

Petr Cech har flere gange brilleret med hans trommespil på YouTube. Den rutinerede keeper mener at instrumentet også hjælper på hans kvaliteter som målmand: “Det er meget brugbart for en målmand, jeg lærer mange ting på trommerne som jeg kan bruge i mit målmandsspil. For hånd-øje koordinationen og bevægelsen i armene er meget anvendeligt i mit spil også” har den tjekkiske målmand tidligere udtalt til Arsenal Weekly Podcast. 

Daniel Agger – Tatovør

Som en af de første Premier League spillere til at demonstrere et fuldt tatoveret ‘sleeve’, er Daniel Agger stil blevet utrolig populær. Den nuværende Brøndby-forsvarer er dog også rutineret indenfor tatoveringernes verden. Han er nemlig uddannet tatovør, og kan bruge tiden væk fra grønsværen på at udforme hans designs på andre.

Dimitar Berbatov – Kunstner

Det bulgarske angrebs-es slår for tiden sine folder i Grækenland for PAOK, og udenfor fodboldens verden har han vist sig som en ferm mand med en blyant. Angriberen har flere gange postet billeder af hans værker på de sociale medier. Berbatov har lavet tegninger af Snoop Dogg, Marlon Brando og skuespillerne fra Breaking Bad-serien.

Xavi – Svampeentusiast

Sæt en tallerkenfuld med forskellige svampe foran Barcelona-legenden og han kan navngive dem alle sammen. Midtbane stjernen der for tiden slår sine folder for Al Sadd i Qatar elsker nemlig at gå på jagt efter svampe, og interesserer sig meget for Mykologi som faget kaldes.