Hummel fodboldstrømper

Hummel er det hæderkronede danske sportstøjmærke, der har ekviperet det danske fodboldlandshold igennem snart en menneskealder. Deres karakteristiske design på især spillertrøjerne har gjort de danske spillere kendt for andet end bare deres scoringer.

hummel fodboldstrømperInden for fodboldstrømper er Hummel dog lidt mindre velassorteret og mindre teknisk end andre sportstøjsmærker. Hummel fører således kun en klassisk fodboldstrømpe i 7 forskellige farvekombinationer, samt almindelige sokker og ankelsokker – begge i sort eller hvid med modsatfarvede mønstre.

Hummel fodboldstrømper

Fodboldsstrømperne er udformet helt klassisk med en bred ribkant for oven, der kan foldes, så du er sikker på at strømperne bliver oppe. Derudover er de forstærkede i hælen og forfoden – de to steder hvor du belaster foden mest under en kamp.

hummel fodboldstrømper

Hummel fodboldstrømper

Der er også vævet elastikstof ind omkring foden, så strømpen holdes stramt på plads og du undgå at får vabler eller andre ubehageligheder, fordi strømpen sidder og giver sig i fodboldstøvlerne under kampen.

Stoffet er af 98 % polyester og 2 % elastan. Det sikrer dels en smidig strømpe og at stoffet kan transportere sved og anden væske væk fra foden og ud på oversiden af strømpen. Herfra kan væsken så fordampe gennem skoens ventilationssystem.

Hummel fodboldstrømper fås i farverne hvid med sort mønster, hvid med blåt mønster, samt farverne sort, mørkeblå, blå, grøn og rød med hvidt mønster, samt en rigtig svenskergul version med lige så svenskerblåt mønster. Fodboldsstrømperne fås fra størrelse 26 til størrelse 48 i spring på et par størrelser eller tre.

Køb dem her hos Unisport

Hummel træningssokker

Til træningsbrug har Hummel nogle helt klassiske sokker i enten sort eller hvid, der sælges i 3-styks pakninger. Sokken er fremstillet i 80 % bomuld og 20 % polyamid og kan bruges lige så godt til træning som til almindelig hverdagsbrug, ligesom den kan bruges til sportsgrene, hvor der ikke er behov for særlige forstærkninger på sokkerne.

Fås også i en version som ankelsokker – igen i henholdsvis sort/hvid og hvid/sort.

Køb dem her hos Unisport