Joma fodboldstrømper

Joma fodboldstrømper – Joma er spansk produceret sportsbeklædning i højeste kvalitet. De har været på markedet i lidt over 50 år og er meget innovative på de fleste fronter både hvad angår design og teknologi.

Inden for fodboldstrømper er Joma fodboldstrømper nok mest kendt for deres stribede designs med meget stor kontrast, lige fra de klassiske blå/hvide til de mere insektprægede sort/gule striber. Men hvad de har i design, mangler de til gengæld i ”teknologi”. For på strømpefronten finder vi ikke nær de samme nyskabelser og forstærkninger, som man ser hos f.eks. Nike og andre strømpeproducenter.

Generelt har Joma kun to forskellige designs på deres fodboldsstrømer. Et der hedder Calcio og et Classic design.

Joma fodboldstrømper – Calcio

Joma fodboldstrømper

Joma Calcio fodboldstrømper

Calcio har et meget højt og smalt skaft med en lille, men kraftig ribkant for oven, der holder strømpen oppe og sikrer at den sidder stramt på underbenet. På midten ses et Joma-logo i kontrastfarve til strømpens farve.

Omkring anklen er strømpen forstærket med en ribkant, ligesom der er en kraftig ribkant hen over foden, der sikrer, at strømpen sidder tæt til foden og ikke er med til at fremprovokere vabler eller andre slidskader, fordi en ligger løst i fodboldstøvlerne.

Strømperne er anatomisk korrekt proportioneret og lavet i et holdbart materiale, der tillader foden at ånde, så du undgå sure tær og sokker.

Find dine Joma Calcio fodboldstrømper her

Joma fodboldstrømper – Classic

Joma fodboldstrømper - Classic

Joma Classic fodboldstrømper

Classic ligner stort set Calcio bortset fra, at de oftest er helt ensfarvede og har navnet Joma stående på ribkanten lige over anklen.

Men ud over de ensfarvede fodboldstrømper i Classic-serien, er det også denne model, der fås i de karakteristiske striber. Frækkest og flottest er nok den sort/gule version, der leder tankerne hen på bier, hvepse og andre stikkende insekter – selvom det med at stikke som en bi nok mest er kendt fra boksningens verden.

Begge modeller fås i de mest gængse størrelser og i mange forskellige farver.

Køb dine Joma Classic fodboldstrømper her