Trusox fodboldstrømper

trusox fodboldstrømper

Lange Trusox fodboldstrømper

Trusox fodboldstrømper – Trusox er en af de mere innovative producenter af fodboldstrømper. Det særlige ved disse strømper er, at de har små gummierede non-slip felter både indvendig og udvendig under strømpefoden. Derved står du bedre fast i dine fodboldstøvler.

Trusox fodboldstrømper er kort sagt designet til at sikre den tætteste kontakt mellem dig og dine fodboldstøvler og strømperne kan faktisk bruges inden for alle sportsgrene, der kræver et godt greb mellem fødder og sko. Derfor fås de i hele tre forskellige længder: Ankel, kort og lang strømpe og som noget helt særligt, fås strømperne også i to forskellige tykkelser.

Farvel til vabler med Trusox fodboldstrømper

korte trusox fodboldstrømper

Korte Trusox fodboldstrømper

Ved at der er lagt et lag non-slip gummifelter på både indersiden og ydersiden af strømpen, står foden mere stabilt fast på strømpefoden og strømpefoden står mere stabilt fast på indersiden af støvlen. Alt i alt sikrer det, at din fod og støvle kommer til at føles som et.

Det bedre greb i fodboldstøvlen sikrer, at du ikke glider rundt i strømperne eller støvlen, mens du spiller. Det er nemlig – sammen med fugtige fødder – den største årsag til, at fodboldspillere får vabler.

Af samme grund transporterer strømpestoffet i nogen grad sved og anden fugt væk fra foden, men dog ikke nær så effektivt som Nike’s Dri-Fit stof. Det samlede resultat er dog, at spillerne oplever en meget bedre komfort og derfor er disse fodboldstrømper også blevet populære på rekordtid på trods af den ekstremt høje pris.

Hvilken tykkelse skal jeg vælge?

For at sikre den bedste ydelse, er det meget vigtigt, at du vælger et par Trusox fodboldstrømper, der passer meget nøjagtigt til din fod. Samtidig skal du tage stilling til, hvilken tykkelse og længde der er den rigtige.

Cushion er den tykke udgave og er den, der er mest populær blandt de professionelle fodboldspillere, mens Thin udgaven er noget tyndere og nok mest velegnet, når du skal gå dine nye fodboldstøvler til.

Til fodbold vælges oftest den korte udgave til træning og den lange til kamp, selvom mange professionelle vælger at spille i den korte udgave.

Køb Trusox fodboldstrømper her