AAB trøje

AAB trøje – Aalborg Boldspilklub blev grundlagt i 1885 og var i starten en cricketklub, Fodbolden var dog nogle år om at få fat i Aalborg. I 1906 fusionerede Aalborg Boldspilklub og Aalborg Fodboldklub og blev til AAB, som vi kender i dag.

Fodboldafdelingen er den eneste professionelle gren af de mange slags boldspil, som er samlet under navnet Aalborg Boldspilklub.

AAB er den eneste klub, som sammen med Brøndby, har spillet i Superligaen, siden den startede.

Fire gange har AAB været danske mestre, og 3 gange har de været pokalmestre, herunder med begge titler samlet i Aalborg i 2014, klubbens eneste double.

AAB trøje 15/16

Her kan du finde den rød-hvide AAB trøje. Striberne på skuldrene er ændret en smule og der er kommet lidt flere farver på ærmerne, men ellers er det en AAB trøje, der bygger videre på traditionen fra sidste års trøje. Find trøjen nedenfor hos Unisport.

Klik her for at købe trøjen hos AAB

aab trøje

AAB Hjemmebanetrøje 2014/2015

aab trøje

Du kan købe AAB trøjen her

Hjemmebanen Nordjyske Arena har en kapacitet på 13.800 og er en fæstning at spille på, og mange hold er sendt hjem fra det nordjyske med et lederlag i bagagen.

Aab har gennem tiderne udklækket mange landsholdsspillere, fra Peder Olesen, som i 1909 blev udtaget til et udvalgt jysk hold, til Nicklas Helenius, som i dag er en del af det danske A-landshold.

Andre landsspillere er Jesper Grønkjær og Peter Møller, bare for at nævne et par stykker.

Trøjesponsoren på den rødstribede hjemmetrøje er Spar Nord Bank, og den rødstribede trøje og de hvide shorts har været en fast følgesvend for AAB og dens supportere, så lange tilbage som man kan huske. Der har været mange forskellige designs, men de røde striber har været et gennemgående tema og den nuværende trøje med den røde ryg er AAB-klassisk.

Udebanedragterne har været mange forskellige i årenes løb, og man har ofte fået en ny designet, men den nye maroon trøje og shorts, som AAB har fået designet, er ikke noget man før har set i Danmark. En maroon trøje med Adidas striber i orange vil med sikkerhed være noget, som vil være et hit på lægterne.

Se og køb AAB trøjen her