Hobro IK trøje

hik fodboldtrøje

Logo tekst fra Hobro IK trøje 2015-16

Hobro Idrætsklub er en idrætsklub fra den nordjyske by Hobro. Det er en lille klub med godt 500 medlemmer, der omfatter fodbold, håndbold og bowling. Hobro Idrætsklub blev stiftet den 27. maj 1913. Hobro der er kendt for titlen som Bulls Eye og det legendariske citat og spørgsmål “Haa do wot i Hobrow?” Og det er der nu adskillige superligaklubber, der skælvende kan nikke genkendende til det spørgsmål.

Hobro er lige nu i gang med deres første sæson i den bedste række. Et eventyr som H.C Andersen ikke kunne skrive bedre.

 Find din Hobro trøje her

hobro ik fodboldtrøjeHobro har taget kampen op med de store i dansk fodbold, og selvom man endnu ikke er fuldtidsprofesionelle, så har de fået bidt sig fast i ligaen, og der er flere som er har tabt til et stærkt Hobro kollektiv.

 Hobro, eller HIK som klubben også er kendt som, har hjemmebane på DS Arena med en kapacitet på 7.500. HIK har en lang historie, men ikke nogle landsholdsspillere endnu.

Lige nu er spilleren Mads Hvilsom nummer to på topscorerlisten i superligaen med 12 mål og med det målrettede ungdomsarbejde, så er den første landsholdsspiller fra Hobro måske ikke så langt væk.

 Af andre profiler på et stærkt Hobro kollektiv kan nævnes Mads Justesen og Martin Thomsen.

 

hobro ik trøje

Producenten af Hobro IK trøjen er Puma

Nøjagtig som deres indtog i superligaen, så er Hobro trøjerne et frisk pust. Hjemmebanetrøjen med de klare gule og blå farver, den klart gule torso og de blå ærmer med de gule kanter, er noget, som lyser op. På brystet finder man trøjesponsorerne Spar Nord og DS gruppen.

 

Hobro trøjen har fulgt klubben længe, helt nøjagtig hvor længe står hen i det uvisse, men den gule trøje er en del af Hobros uniform.


Udebanetrøjen er ikke så stærk i farverne, den klare hvide trøje er dog krydret med en himmelblå bred diagonal stribe som går fra venstre skulder til højre hofte, et design som ingen andre i Superligaen har, så det er ikke kun på banen Hobro skiller sig ud.

Find din Hobro trøje her

hobro trøje