Lyngby BK trøje

Lyngby BK trøje – Lyngby Boldklub er stiftet den 30. marts 1921 i den nordkøbenhavnske forstad Lyngby. Der var dog dannet en klub i Lyngby i 1905, men uoverensstemmelser om baneforholdene gjorde at klubben blev opløst igen i 1915.

Lyngby BK Trøje 15/16

I dette års trøje er striberne fjernet og tilbage står et cool simpelt design. Nedenfor kan du se 15/16 versionen af den blå Lyngby BK trøje.

Klik her for at finde Lyngby trøjen hos Unisport

lyngby bk trøje

Lyngby hjemmebanetrøje 2014/2015

lyngby bk trøjeI 1949 flyttede klubben ind på Lyngby Stadion, som har en kapacitet på 9.000, hvor de stadig har til huse den dag i dag. 

Som udsigterne for professionel fodbold blev dårligere for Lyngby i 1994, stiftede man Lyngby FC som overbygning, som dog gik konkurs i 2001, som samtidig gjorde, at klubben blev tvangsnedrykket til Danmarksserien, efter man i en del af turneringen havde været tvunget til at stille op med et amatørhold. 

Lyngby boldklub var i 1980 og i 1990 en del af toppen i dansk fodbold og har vundet to mesterskaber og 3 pokaltitler.

Du kan finde Lyngby BK trøjen her 

Lyngby har i årenes løb bidraget med 23 spillere til det danske landshold, deriblandt Henrik ”Store” Larsen, Morten Wieghorst, Claus Berggren og Carsten Fredgaard. Lyngby Boldklub har altid været en stor talentfabrik, også selvom man lige nu ikke er blandt landets 12 bedste. 

Profilerne hos Lyngby Boldklub anno 2015 er spillere som David Boysen og tidligere ungdomslandsholdsspiller Jeppe Brandrup.

Når klubben fra Kongens Lyngby løber på banen sker det næsten som en selvfølge i kongeblå trøjer.

Farven har fulgt klubben fra starten af, det er kun sponsoren, som lige nu er Hellerup Finans, og designet, som er blevet ændret i i årenes løb. Lige nu er det en klassisk kongeblå trøje med en nærmest hvid nålestrib og en hvid krave, som pryder trøjen.

Udebanetrøjen har skiftet i årenes løb. Den seneste udgave er en rød trøje med blå kontrastfarver, blandt andet på kraven og på Adidas striberne. Den klassiske hvide nålestrib går igen i udebanetrøjen, mens designet ligner den blå hjemmebane trøje fuldstændig.