PSG-spiller kan meget vel være på vej til den amerikanske liga, MLS, hvor Zlatan og flere andre stjerner også spiller. Det står klart, at den nuværende Paris Saint-Germain-spiller, Hatem Ben Arfa, forlader den franske hovedstad, når hans kontrakt med klubben udløber i slutningen af denne sæson – det har den 31-årige midtbanespiller selv annonceret på sin Instagram-profil.

Men vil den franske landsholdsspiller være at finde i Major League Soccer (MLS) denne sommer?

Dørene hos Montreal Impact er i hvert fald åbne, hvis man skal tro træneren Remi Garde.

– Vi kender hinanden rigtig godt, udtalte Garde i et interview efter en træning.

– Hvis Hatem kommer til MLS, er han velkommen her.

Ben Arfa kender Garde fra tidligere

Ben Arfa og Remi Garde krydsede klinger, da de begge var ansat hos Lyon. Her steg den unge midtbanespiller i graderne og op gennem ungdomsholdene. Franskmanden udviklede sig til at blive en stabil, ung professionel fodboldspiller, mens Garde tjente som assistenttræner for klubben

Den 31-årige Ben Arfa tilbragte fire år hos Newcastle United, før han skiftede til franske Nice, hvor han lavede 17 kasser i 34 optrædener. Det førte til et skifte til Frankrigs bedste klub, PSG, hvor franskmanden til gengæld ikke har haft megen succes.

Hans sidste optræden for pariserne skete for over et år siden, den 12. marts 2017, da han blev skiftet ind to minutter før tid i 2-1-nederlaget til FC Lorient.

LÆS OGSÅ: Chelsea-stjerne på vej væk: Her er favoritterne til at hente ham

Ben Arfa har angiveligt haft flere skænderier med PSGs træner, Unai Emery, og var for nylig ude med et vredesudbrud mod præsidenten i klubben, Nasser Al Khelaifi. I følge France Football, så planlægger Ben Arfa at fejre sin sidste optrædener med pizza, som han vil dele med holdkammeraterne i omklædningsrummet.

Ben Arfa har været kædet sammen med en retur til Premier League. Angiveligt skulle Leicester City være interesserede i franskmanden og hans kvaliteter.

Foto: Jeff Gross/Getty Images