I aften skete første helt store overraskelse i Champions League. FC Barcelona blev slået ud af Atletico Madrid. Det samme skete i 2014 i Champions League, der var det også Atletico Madrid, der var FC Barcelonas banemænd.

Af Laust Halling Kehlet

MADRID, SPAIN - APRIL 13: Antoine Griezmann of Atletico de Madrid celebrates scoring their opening goal during the UEFA Champions League quarter final, second leg match between Club Atletico de Madrid and FC Barcelona at the Vincente Calderon on April 13, 2016 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Antoine Griezmann  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Antoine Griezmann gjorde det til 1-0 i 36′ minut og allerede her var det samlede resultat i Atletico Madrids favør med et 2-2 samlet resultat på reglen om udebanemål. Griezmann fik den i endnu engang i nettet på et straffe 88′ minut, hvor Iniesta efter den klassiske regelbog nok skulle have inkasseret et rødt kort oveni. Det skete ikke.  Der var dog spænding til det allersidste øejblik, da FC Barcelona blot manglede en scoring for omkamp.

Snydt for straffe i et minuts overtid?

I et minuts overtid så det ud til at være straffe til FC Barcelona, men det blev ikke dømt. Var den klokkeklar? Nej det er ikke vores vurdering, men der vil rigtig ofte blive dømt straffe i den situation, og det er ikke så ofte dommeren vil overse sådan en hånd på bolden ud fra kroppen i feltet.

Fact er: FC Barcelona er ude af Champions League og Atletico Madrid er videre til semi-finalen. FC Barcelona blev således heller ikke i denne omgang det hold, der i denne omgang blev det første til tage Champions League trofæet 2 år i træk.

Stort tillykke til Atletico Madrid med den vildt flotte sejr på samlet 3-2.