Arsenal forbereder lige en aftale, der skal forlænge den spillers kontrakt, der for bare et halvt år siden var ved blive ophævet og opsagt. 

AF KRISTIAN PARIS

For i følge den britiske avis the Mirror, vil den engelske hovedstadsklub tilbyde midtbanespilleren Mohamed Elneny en ny kontrakt, der skal forlænge hans ophold  i London. Det sker bare et halvt år efter, at Wenger og co. prøvede at sælge ham i sommers.

Egypteren har spillet 25 kampe for klubben i denne sæson i alle turneringer, hvor han har lavet et mål til følge. Det vil altså sige, at han har arbejdet sig selv tilbage i Wengers plan for Arsenal i fremtiden.

Lige n u har Elneny 2 år tilbage af sin nuværende aftale med klubben, men i følge avisen vil klubben meget gerne forlænge med afrikaneren. I sær efter de seneste har solgt Francis Coquelin til Valencia tilbage i januar transfervinduet. Derudover vil de også tilbyde Jack Wilshere en ny kontrakt – en spiller, der på samme måde er trådt ud af tidligere skygge og steppet et skridt op.

Mohamed Elneny har tilspillet sig en fast rolle på Arsenals midtbane. Foto: Getty Images.

Den engelske midtbanespiller er blevet tilbudt en ny kontrakt, men til en dårligere løn end tidligere. Lige nu er han på en kontrakt, der sikrer ham 1,1 million kroner om ugen, mens hvis han vil fortsætte i London, bliver nødt til at gå ned på en kontrakt på 800 tusinde kroner om ugen i stedet.

Den 26-årige spiller er efter mange års skadeshelvede endelig omsider tilbage i den rigtige form til at spille fast for Arsenal og msåke det engelske landshold. For bare et år siden var han totalt afskrevet i Wengers planer, da han har var udlejet til Bournemouth, og selv ikke den klub ville købe ham fri.