VM har budt på mange overraskelser. Både gode og dårlige. Her er de gode af dem. 

Kroatien

(Photo by Joosep Martinson/Getty Images)

Få havde nok regnet med, at Kroatien ville komme til at være så toneangivende som de har været ved dette VM. De er i deres første VM finalen siden 1998.

Dog har de to af verdens bedste midtbanespillere i Modric og Rakitic, men come on. De kan ikke bære et helt hold til finalen… jo det kan de så…godt gået!

England

Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Godt havde de en relativ let gruppe, men det er nu meget flot af the three lions at komme til semifinalen for første gang i 66 år. Derfor påstår vi også, at de overpræsterer ved dette VM. Ingen troede i hvert fald på dem…ligesom alle de andre år.

Rusland

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

De præsterede ikke godt under EM i 16, og derfor havde få nok regnet med deres succes som værter ved VM denne sommer i 18.

To år er dog rimelig lang tid. Rusland fik dog også en let gruppe bestående af Saudi Arabien, Egypten og Uruguya. De gik videre til ottendedelsfinalerne, hvilket også var forventeligt.

Her mødte de så stjerneholdet Spanien, som de meget overraskede slog ud på straffespark. Derfor har værtsnationen overpræsteret.

Desværre tabte de til Kroatien – også på straffespark i kvartfinalen .

Japan

Man kan ikke udelade Japan fra denne liste over dem, der har overpræsteret ved dette VM.

Få havde regnet med, at de ville overleve en gruppe bestående af Colombia, Senegal og Polen…men det gjorde de altså.

De slog faktisk Colombia med hele 2-1 i ottendedelsfinalen, hvilket nok er det mest overraskende. Dog tabte de 2-0 til Belgien i kvartfinalen. Et resultat, der egentlig var fair nok. alt i alt; en flot præstation af Japan.