Den tidligere Aston Villa og Bolton spiller Jlloyd Samuel er død i en alder af bare 37 år. 

Den tidligere Premier League stjerne er blevet dræbt i et voldsomt trafikuheld i en alder af 37 år. Det skriver the TTFA. De skriver også, at uheldet skete tidligt tirsdag morgen i England, og at han nu er død.

“Vi bliver nødt til at komme med nogle forfærdelige nyheder. Den tidligere landsholdsspiller for Trinidad Tobago og Aston Villa og Bolton Wandererers Jlloyd Samuel er desværre død i en bilulykke her til morgen tirsdag i England. ”

 (Photo by Neville Williams/Aston Villa FC via Getty Images)

Ifølge flere kilder var Jlloyd på vej hjem efter at have sat sine børn af i skole, hvorefter hans  egen bil kolliderede med en modkørende en af slagsen.

Hans tidligere holdkammerater såvel som fodboldforbundet i Trinidag og Tobago udtrykker deres dybeste kondolencer og bekymringer for hans familie, der både er i England, men også i Afrika.

Han blev født i Trinidad, men flyttede til England i en ung alder. Han tilbragte sine unge fodboldår og sin ungdom i Charlton og West Ham før han skiftede som bare 17-årige til Aston Villa i 1998.

Samuel fik over 150 kampe for Aston Villa og over 70 af slagsen for Bolton. Han blev også udlejet til Cardiff City i Wales og til Gillingham også.

 

Han var også med på ungdomslandsholdet for England. I 2004 blev han ringet op af Sven-Goran Eriksson for at være med i Englands trup, men blev valgt fra, eftersom han valgte at repræsentere til fødeland i international fodboldregi i stedet.

Han ansøgte om at spille for Trinidad Tobago i 2006, men den blev afvist af FIFA – han fik dog sin debut for landsholdet i 2009.

I de sidste par år af sine karriere var han på kontrakt i den iranske liga, men vendte dog hurtigt tilbage til England, hvor han blev spillende manager i Egerton FC – et hold i Cheshire Football League.