Tottenham håber, at de kan rykke ind på deres nye stadion til marts. Lige nu ser det dog ikke helt sådan ud. Desværre. 

Mens udbygningen af deres stadion har stået på, har alle Tottenhams kampe været på Englands nationalstadion, Wembley, med plads til hele 90 000 mennesker. Klubben har været under massivt pres for at kunne svare på om stadionnet er klar til at flytte ind i her i det nye år. Første kamp har længe været planlagt og det har været hjemmekampen mod Crystal Palace i marts.

Daily Mail hævder dog nu, at de har snakket med en kilde, der inde over byggeriet. Og den slår fast, at byggeriet ikke er klar før slutningen af denne sæson. Og altså først klar til 19/20-sæsonen.

” De store områder når simpelthen ikke at blive klar til tiden.  Men hvis vi sikkert kan få fans ind og ud, har toiletter  og mad nok, så kan stadionnet stadig være vært for en del kampe inden den nye sæson. Størstedelen af nemlig færdig allerede nu.” 

(Photo by Bryn Lennon/Getty Images)Premier League har officielt givet Tottenham en deadline. Den lyder på kampen mod Brighton Hove Albion tidligt i april. Hvis stadion ikke er klar til den tid, bliver de tvunget til at spille de resterende tre kampe på Wembley.

“Der er tvivl om hvorvidt Spurs får lov til at spille deres sidste par kampe på deres nye hjemmebane. Det ved vi ikke helt endnu. I bliver nødt til at snakke med Daniel Levy, ” slog kilden fast.

Tottenham har indtil videre spillet alle hjemmekampe på Wembley. De har dog ikke brugt hele de massive stadion. Omkring 30 000 af pladserne har de ikke fået lov til at fylde ud. Derfor er der omkring 50 000 mennesker til Tottenhams kampe – afhængig af modstanderen naturligvis.