Man City har haft en acceptabel start på denne sæson indtil videre. Klubben indtager i skrivende stund førstepladsen i ligaen sammen med bysbørnene fra Manchester United. Nu kan de være på vej mod det første skridt mod fiasko i denne sæson. 

AF KRISTIAN PARIS

Det drejer sig nemlig om, at en af klubbens store stjerner måske er skadet i op til flere måneder. Det drejer sig om argentineren Sergio Aguero.

Flere medier i hans hjemby hævder nu, at den argentinske landsholdsspiller har brækket flere ribben efter at være involveret i et bil uheld tidligere på ugen.

Manchester City angriberen var angiveligt på vej til en koncert i Holland med den colombianske sanger Maluma. Han kørte galt på vej til lufthavnen i en taxa. Det skriver hollandske medier også.

Aguero havde i følge kilderne godt nok sele på, men alligevel har ulykken været så voldsom, at han har brækket adskillige ribben. Det hævdes, at taxaen kørte ind i pæl, der stod i siden af vejen.

Hans tidligere klub har været ret sikre i deres sag, eftersom de har ønsket ham god bedring på deres officielle Twitter-side.

– Styrke og god bedring. Hele Independiente er med i denne svære tid, skrev klubben på Twitter.

De selvsamme medier slår fast, at argentineren er ude i et ukendt antal uger eller dage. Det kommer efter hverken Man City selv eller Aguero har været ude bekræftet uheldet.
Hvis Aguero er ude i bestemt periode vil han desværre gå glip af Argentinas to usandsynlig vigtige VM kvalifikationskampe i næste uge med Peru den 5. oktober og Ecuador den 10 oktober.

Ligeledes vil han også gå glip af flere Premier League kampe med modstandere som selveste Chelsea på udebane i morgen 18:30. To uger efter står den på en hjemmebane kamp mod Stoke City, derefter Burnley  og så en ottendedels finale i Liga Cuppen mod Wolverhampton i  midtugen.