Forhandlerguide

Her finder du en forhandlerguide til udvalgte danske og udenlandske forhandlere af fodboldudstyr. Hvert enkelt forhandler er nøje udvalgt på baggrund af vores erfaringer. Du kan trygt handle ved samtlige forhandlere i denne forhandlerguide. Skulle der opstå problemer ved et køb, så skal vi gøre opmærksom på, at vi ikke står til ansvar – det gør hver enkelt forhandler selv.

Forhandlerguide – Danske forhandlere


Unisport.dk

Unisport.dk er Skandinaviens største forhandler af fodboldudstyr. De har et bredt udvalg af fodboldudstyr og fodboldstøvler – for det meste til nettets bedste priser. Hos Unisport.dk får man en god pris, hurtig levering og så er det nemt, at sende fodboldstøvler retur til dem hvis de skal byttes. På Unisport.dk kan man også dagligt læse nyheder om fodboldudstyr og de gør meget ud af deres Web-TV, som vi anbefaler at man følger med i.

Hos Unisport.dk finder du også en smart 3D-størrelsesguide som bl.a. kan sammenligne størrelsen på din gamle støvle med størrelsen på din kommende støvle og på den måde afgøre, hvilket størrelse du skal have – meget smart!

Klik her for at gå direkte til Unisport.dk


Sportamore.dk

Sportamore.dk er en svensk forhandler, men da de har en dansk hjemmeside samt dansk kundeservice, så tager vi dem med under de danske forhandlere. Sportamore.dk har siden starten haft over 1.000.000 kunder og langt størstedelen af dem er tilfredse kunder.

Sportamore.dk tilbyder et bredt udvalg af fodboldudstyr. Her kan du finde de fleste fodboldstøvler og de har også de fleste topmodeller. Udover fodboldstøvler, så har Sportamore et bredt udvalg af trøjer, bolde, benskinner og meget andet udstyr. Udover det bredde udvalg, så tilbyder Sportamore.dk også gratis fragt uanset ordrestørrelsen.

Klik her for at gå direkte til Sportamore.dk


Stadium.dk

Stadium er en af nordens største sportskæder med fysiske butikker i hele landet. De har gennem de seneste år forbedret deres webshop markant og udvalget af fodboldudstyr er blevet langt større. Det er nu muligt, at finde stort set alt slags fodboldudstyr hos Stadium.

Man finder det største udvalg online på Stadium.dk, men de har også meget fodboldudstyr i de fysiske butikker. Stadium tilbyder gratis fragt på alle køb over 1000.- og man har altid 365 dages returret.

Klik her for at gå direkte til Stadium.dk


Sportsway.dk

Sportsway.dk er en af Danmarks nye forhandlere af fodboldudstyr. De tilbyder et lidt mindre udvalg af fodboldudstyr end de andre, men de har til gengæld nogle rigtig gode priser. Hos Sportsway.dk får du også hurtig levering og gratis retur, så du nemt og hurtigt kan bytte din støvler, hvis størrelsen ikke passer.


Sportmaster.dk

Sportsmaster er Danmarks største og mest populære sportskæde. De har eksisteret i over 30 år og de har over 100 butikker i hele landet. Sportmaster har på det seneste udvidet udvalget på deres webshop, Sportmaster.dk.

Udvalget af fodboldudstyr hos Sportmaster.dk er også blevet væsentligt større. I september 2014 købte Sportmaster.dk den populære fodboldwebshop, Fodboldexperten.dk. Dette har gjort udvalget af fodboldudstyr meget større og man kan nu købe samtlige topmodeller på Sportmaster.dk. Ved køb over 500.- tilbyder Sportmaster.dk, at man kan få gratis fragt.


Mange køber i dag deres fodboldstøvler hos danske forhandlere. Det kan man også sagtens gøre, men priserne er dog ofte højere her. Hvis man vil spare lidt penge, så kan man med fordel kigge mod de engelske og tyske forhandlere. Mange er lidt nervøse ved at handle i udlandet, fordi de ikke er helt sikre på om det er sikkert. Vi har udvalgt nogle forhandlere, hvor du trygt og sikkert kan købe dine fodboldstøvler, på samme vilkår som hos de danske forhandlere.

Forhandlerguide – Udenlandske forhandlere


Prodirectsoccer.com

Prodirectsoccer.com er en af verdens største forhandlere af fodboldudstyr. De sælger fodboldstøvler og udstyr til folk fra hele verden. Prodirectsoccer.com har et bredt udvalg af fodboldstøvler og andet fodboldudstyr.

Her finder du ofte fodboldstøvlerne til en lidt billigere pris end den man finder hos de danske forhandlere. Leveringstiden er normalt omkring 1 uge og man kan sagtens sende støvler retur til dem uden problemer. Prodirectsoccer.com er en meget ”trusted” forhandler blandt verdens fodboldspillere, og du kan trygt købe din nye fodboldstøvler hos dem.

Klik her for at gå direkte til Prodirectsoccer.com


Soccerscene.co.uk

Soccerscene.co.uk er en lille engelsk webshop, som også har en fysisk butik i London. Her finder du også et bredt udvalg af fodboldstøvler og fodboldudstyr. Soccerscene.co.uk er en af de forhandlere, hvor man for alvor kan spare nogle penge.

Her er der også omkring 1 uges leveringstid og det er også her, nemt at returnere et par støvler, hvis størrelsen ikke passer. Hvis man er i London, så er Soccerscene helt sikkert også en butik, man burde kigge forbi.

Klik her for at gå direkte til Soccerscene.co.uk


Sportsdirect.com

Sportsdirect.com er en stor engelsk sportskæde. De tilbyder alt de udstyr man kunne drømme om inden for de fleste sportsgrene. Ejer Mike Ashley kender nogen måske fra Newcastles fodboldklub, som han er ejer af.

Sportsdirect.com har et stort udvalg af fodboldudstyr. Der kan særligt være mange penge, at spare på fodboldstøvler og fodboldtrøjer. Leveringen tager i de fleste tilfælde omkring en uge og fragten koster mellem 50 og 100 kr.

Klik her for at gå direkte til Sports-direct.com


Sport-greifenberg.de

Sport-greinfenberg.de er en tysk forhandler af fodboldudstyr. De har et lidt mindre udvalg end de andre, men deres priser er til gengæld ret gode, så man kan sagtens spare lidt penge på bl.a. fodboldstøvler og fodbolde. I Tyskland er de meget populære og hvis man bestiller fra Danmark, så er leveringstiden på mellem 3 og 7 dage.

De er nemme, at komme i kontakt med og man kan sagtens kommunikere på engelsk med dem. Hvis man ikke er så godt til tysk og gerne vil finde fodboldstøvler på Sport-greifenberg.de, så skal man kigge under fanen ”Schuhe.”

Klik her for at gå direkte til Sport-greifenberg.de


Her var altså et par forslag til, hvor du kan købe dine nye fodboldstøvler. Hos Fodboldspilleren.dk har vi selv testet alle disse forhandlere, hver gang med et positivt resultat. Man kan altså trygt og sikkert købe sine nye fodboldstøvler hos både de danske og udenlandske forhandlere på listen.