Evertons John Stones, har fået meget interesse fra store klubber i Europa.

John Stones har tilspillet sig interesse fra begge Manchester-klubberne, Chelsea, Real Madrid og Barcelona. Sidste sommer havde Chelsea fire bud på den 21-årige Everton spiller, og man forventer at Chelsea laver nogle nye bud når vi når hen til sommerens transfervindue.

The Times fortæller at John Stones helst vil blive hos Everton, men The Times fortæller dog også at Stones godt kunne overveje et skifte.

Det er heler ikke fordi at Everton bliver nødt til at sælge Stones, da man fra næste sæson vil få kæmpe store penge-summer for at være i Premier League, da Tv-pengene bliver meget større end de har været. Det er muligvis også derfor klubber som Newcastle, Watford har handlet så meget i januar.

Den kommende City træner Pep Guardiola, ser ud til at have John Stones på sin ønskeliste, ifølge Dailystar.

Manchester Citys forsvar har været virkelig ustabilt i Vincent Kompanys fravær. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Manchester Citys forsvar har været virkelig ustabilt i Vincent Kompanys fravær. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Der er tvivl om Vincent Kompanys form, grundet at Kompany har været ude længe med en skade. Vincent er stadig et par uger væk, fra sit comeback hos Manchester City.

Manchester United kunne godt bruge den unge Stones, da United formentlig bliver nødt til at styrke forsvaret til sommer. Chris Smalling har aldrig en fast makker i midterforsvaret, det er forskellige spillere han spiller ved siden af, og det er ikke godt når man helst skal knytte nogle bånd til sin partner i forsvaret.

Læs også: Brendan og de brudte løfter