PSG-spilleren Marquinhos rygtes til Chelsea, hvor hans tidligere holdkammerat David Luiz spiller. Der er to medier som begge mener handlen kan blive en realitet. 

Af Lasse D. Drescher

Det velkendte italienske medie Calciomercato skriver, at Premier League-storklubben Chelsea skulle have stor interesse, i at hente velspillende Paris Saint-Germain-spiller til Stamford Bridge. Det er ifølge det italienske medie, for at finde en makker som kan styrke David Luiz, endnu mere.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Det franske medie Le10sport skriver også at der kunne hænde en handel mellem Chelsea og PSG, når sommerens transfervindue åbner. Spilleren der er tale om er den 22-årige brasilianer Marquinhos.

Vil den velspillende PSG-spiller erstatte den franske hovedstad, med den engelske?

Calciomercato skriver at Antonio Conte og Chelsea skulle være klar, til at tilbyde Paris Saint-Germain et stort beløb. I håbet om at de kan sikre sig den unge forsvarsspiller. Beløbet lyder ifølge det italienske medie på omkring 445.000.000 kroner.

Marquinhos har overtaget pladsen ved siden af landsmanden Thiago Silva hos PSG, efter at Luiz forlod den franske hovedstad. Men mon ikke PSG går ud og handler, hvis de sælger Marquinhos til Chelsea, så de endnu engang finder en spiller som matcher Thiago Silva godt.

Læs også: Luis Enrique: Vi kan sagtens gå videre