Arsenals midtbanespiller Jack Wilshere har kontraktudløb med klubben til sommer og det betyder, at han i princippet lige nu, er fri til at forhandle aftaler og andre ting med alle andre klubber i verden. Den engelske landsholdsspiller skulle dog ikke være interesseret i at forlade Emirates Stadium og derfor er det frusterende, at klubben lige nu har afbrudt forhandlingerne og ikke ønsker at snakke om fodboldspillerens fremtid. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Kontraktforhandlingerne har angiveligt stået på de seneste par måneder, men på det seneste har der ikke været mange fremskridt og derfor skulle repræsentanter for The Gunners, som Arsenal også kaldes, angiveligt have udskudt forhandlingerne til senere på året.

Wilshere er en vakseægte Arsenal-mand – han har været i klubben siden har han var ni år gammel – i denne sæson er det blevet til hele 30 kampe for London-mandskabet, der fortsat er med i kampen om de europæiske pladser. Wilsheres niveau har været tårnhøjt og der er noget der tyder på, at han sagtens kunne være en mand for Englands landshold, der til sommer VM-slutrunden i Rusland.

26-årige Wilshere har for alvor i denne sæson etableret sig som en fast bestanddel af træner Wengers udvalgte 11 spillere og han har virkelig vist højt niveau og kan sammenlignes med andre store midtbanespillere i ligaen som Paul Pogba, N’Golo Kante og Fernandinho. Det er dog ikke sikkert, at Arsenal fortsat har ham efter sommerferien. Wenger siger følgende:

 

“Jack er en fri spiller til sommer. Men vi har nogle forslag i ærmet og vi håber at kunne få ham til at blive. Han har været sat i forbindelse med et skifte væk fra klubben, men vi ønsker oprigtig at han skal blive og vi er sikre på, at han vil kunne bidrage positivt til vores hold fremover.”