Columbianeren Ospina er sat til at starte i målet hos Arsenal når man møder Sunderland i FA Cuppen.

Hvis man taler ud fra Arsenals hjemmeside, så har Arsene Wenger sat fokus på forskellen mellem Petr Cech og David Ospina.

David Ospina i kamp imod Olympiacos i Champions League.

David Ospina i kamp imod Olympiacos i Champions League.

Den tidligere Chelsea spiller kom til Arsenal i sommers, og har siden sikret sig rollen som førstevalg i buret. Cech har allerede lavet flere fantastiske præstationer, og Arsenals forsvar ser også mere stabilt og sikkert ud med Petr Cech i målet.

Cechs flotte præstationer har gjort så sidste sæsons førstevalg, har været nødt til at acceptere en plads på bænken, selvom han gjorde et godt arbejde sidste sæson.

Arsene Wenger har nu fortalt forskellene på de to målmænd, til Arsenal.com

“Jeg valgte ikke Petr Cech fordi David havde spillet dårligt. David har nemlig haft en flot sæson” fortæller Wenger

“Cech er bare en klasse målmand og da man fandt ud af at man kunne købe ham, var det svært at sige nej. Hvis man kigger på de præstationer Cech har lavet for os i denne sæson, kan man se at Cech redder mange point. Vi er heldige fordi Cech har en god og positiv attitude, han er intelligent, modig, og hurtig. Forskellen er at Ospina er mindre, og han har ikke den samme erfaring som Cech har. Cech er så høj og når han strækker sig dækker han mange huller” Uddyber Wenger til Arsenal.com

Læs også: To kamphaner afmærker deres territorier