Den brasilianske AS Monaco-profil Fabinho rygtes fortsat væk fra den franske storklub. Det er klubberne Paris Saint-Germain og Manchester United som viser interesse, men mediet melder at Manchester United er favorit.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Express skriver at Manchester United endnu engang jagter AS Monaco-profil. Det er den defensive midtbanespiller Fabinho, som der endnu engang rygtes mod Old Trafford.

(Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Den 23-årige brasilianer er dog ikke kun midtbanespiller. Fabinho kan også bruges på backen, det har han vist flere gange for Ligue 1-storklubben AS Monaco. Mediet melder samtidig at der er en pris, som det forventes United kan sikre sig Fabinho med.

Beløbet som Express forventer er nok for AS Monaco, er omkring 435.000.000 kroner. Det meldes samtidig at handlen mellem Manchester United og AS Monaco muligvis kan falde på plads, i løbet af januars transfervindue.

Manchester United er favoritter

Det engelske medie skriver samtidig at Manchester United møder konkurrence, i jagten på Fabinho. Det er Ligue 1-giganten Paris Saint-Germain som også viser interesse, men det meldes at Manchester United er i førersædet.

Express skriver samtidig at en midtbane hos Manchester United, med Nemanja Matic og Fabinho kunne være suveræn. De to fysisk stærke midtbanespillere kunne være en solid kombination at have foran forsvaret.

Læs også: Dansker skriver under med Premier League-klub