Spanien og Tyskland helt væk

Frankrig Griezmann

(Photo: Getty Images)

Belgien vandt førstepladsen fra Frankrig da de vandt deres to kampe. Deriblandt en sejr over Island i den nye UEFA Nations League turnering tidligere på måneden.

Det var første gang siden 2015, at nationen lå så højt på FIFAs verdensrangliste over de bedste fodboldnationer i verden. Lige nu er Frankrig og Belgien på samme plads med fuldstændig samme antal point – hele 1729 er de blevet til efter den seneste landsholdspause og VM i sommers.

Modsat er Gareth Southgate “Tre Løver” nummer seks i verden baseret på antal point. Wales e r nummer 19 og Nordirlandt er faldet til nummer 28. Resten af Irland er faktisk dårligere placeret – som nummer 30. Skotland derimod er faldet hel til nummer 49.

Finalisterne fra i sommers fra Kroatien ligger nummer fire i verden. Derudover er Uruguay numer fem og Spanien er faldet helt til nummer ni. Sikke en tragedie.

Die Mannschaft også kendt som Tyskland ligger nummer 12 i verden efter de sluttede nummer 15 efter VM slutrunden. EM vinderne fra 2016 Portugal er lige nu nummer syv og Brasilien nummer tre.