Arsenal har ikke helt fået den start på sæsonen som de kunne ønske. Klubben har kun formået at høste 28 point sammen efter 15 spillerunder i den bedste engelske række – og det er altså ikke nok, hvis man ønsker at være med i kampen om titlen. 

AF KRISTIAN PARIS

Den franske angriber Giroud har haft problemer med at få fast spilletid i denne sæson – og det er ikke godt, hvis han ønsker at spille for Frankrigs landsholds til sommer, når der er VM i Rusland.

Den franske assistent træner, Guy Stephane har advaret Giroud om det, og sagt, at han skal skride fra London og få mere spilletid et andet sted – i hvert fald hvis han ikke ønsker at gå glip af muligheden for igen at være med til verdens største fodboldturnering, når det igen går løs til sommer.

Den 31-årige angriber har været en af nøglespillerne i landstræner Didier Deschamps planer i de sidste tre år. Han har været en af dem, der har leveret hver eneste gang, og dog er han lige nu blevet bænket til fordel for Alexandre Lacazette, der spiller i stedet for ham i Arsenal.

 

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Han har indtil videre kun spillet 234 minutter i Premier League indtil videre – det er mindre end tre hele kampe. Han er meget uforståeligt stadig på bænken selvom han har formået at lave tre mål.

Nu har Deschamps advaret Giroud, der sikrede Frankrigs plads i Rusland ved at score det afgørende mål, at han ikke kommer med, hvis ikke han kommer til at spille mere.