Det har længe været på tale, at Premier League klubben Chelsea meget snart skifter deres træner Antonio Conte ud. Nu hævder en fransk avis, at London klubben har fundet italienerens afløser. 

Det rygtes, at den tidligere PSG træner og franske landstræner Laurent Blanc højst sandsynligt bliver Chelseas træner i den kommende sæson.

The Blues har i lang tid været linket sammen med andre store trænere, der kunne være en erstatning for Conte. Han har nemlig ikke haft verdens bedste sæson.

Napolis manager Maurizio Sarri er i den grad blevet betragtet som den nye mand på Stamford Bridge, men en aftale med den 59-årige manager er endnu ikke blevet færdiglavet.

 (Photo by Craig Mercer – CameraSport via Getty Images)

Det rygtes derfor, at Blanc, der er et alternativ til Sarri denne sommer kunne være den mand, der skal redde de tidligere engelske mestre fra at ryge helt ned i systemet. Den store franske avis L’Equipe slår fast, at den tidligere PSG manager lige nu er favorit  til det snart ledige sæde i Chelsea.

Blanc har været arbejdsløst siden 2017, da han blev erstattet af Unai Emery i PSG. Han er nu manager i Arsenal.
Blanc tilbragte tidligere tre år i den franske hovedstad. Her vandt han i alt 12 store titler – deriblandt tre Ligue 1 titler.

Conte er dyr

De seneste andre rygter slår dog også fast,at Chelsea ikke er helt sikre på, om de overhovedet vil af med Conte. De skal i følge kontrakten betale ham hele 90 millioner kroner i kompensation. Såfremt de bryder kontrakten tidligere end aftalt.

Selvom Blanc ikke er øverst på Chelseas ønskeliste er han selv meget klar på at tage til den engelske hovedstad.

Det ledige sæde i Real Madrid kan dog også betyde, at Conte selv tager den beslutning at ville væk. I så fald skal Chelsea ikke betale ham en krone. Det tyder det dog ikke på.