Med kun fem dage tilbage af august måned, er transfervinduet ved at lukke og slukke. Det betyder, at Europas klubber arbejder på højtryk med at finde erstatninger forud for den næste sæson. 

AF KRISTIAN PARIS

Den engelske London-klub Tottenham er et godt eksempel på ovenstående. Premier League klubben er ved at hente deres tredje spiller denne sommer, efter Sky Sports skriver, at PSGs forvarsspiller Serge Aurier er meget tæt på at være officiel Tottenham-spiller.

Landsholdsspilleren fra Elfenbenskysten har angiveligt allerede bestået lægetjekket i klubben, og det eneste han venter på er, at arbejdstilladelse bliver godkendt. Eftersom han ikke er EU-borger kan det godt tage lidt længere tid end normalt.

Højrebacken kom til den franske hovedstad i 2014. Først var det som lejesvend fra Ligue 1-rivalerne Toulouse, men aftalen med siden gjort permanent og estimeres til at have en værdi på omkring 75 millioner danske kroner. Nu er den talentfulde spiller på vej ud af hovedstaden.

LYON, FRANCE – APRIL 1: Lucas Moura, Thiago Silva, goalkeeper of PSG Kevin Trapp, Hatem Ben Arfa, Serge Aurier, Presnel Kimpembe celebrate the victory following the French League Cup final (Coupe de la Ligue) between Paris Saint-Germain (PSG) and AS Monaco at Parc OL on April 1, 2017 in Lyon, France. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images,)

Den 24-årige spiller er noget af en rebel på  banen og tilbage i 2016 blev han tildelt en to-måneders betinget fængselsstraf for at have været voldelig overfor en politimand på en natklub i Paris.

På trods af den 24-årige problemer udenfor banen, er der dog ingen tvivl om hans kvaliteter på banen, og de fleste mener også, at skifte til verdens bedste liga, Premier League, vil være godt for ham.